Upoznajte nas

Dobrodošli u LIDAC Forklifts

LIDAC je osnovan sa ciljem da pruži inovativna i najnaprednija tehničko-tehnološka rešenja potrebna za održavanje i brigu industrijskih baterija. U regionu smo prva kompanija koja je ponudila uslugu omskog merenja provere stanja zdravlja baterija i baterijskog kapaciteta. Uz pomoć te metode, naši korisnici po prvi put su u prilici da preventivno reaguju i donesu odluke o otklanjanju manjih kvarova na bateriji, kako bi obezbedili sebi stabilnost rada, ekonomske uštede i produžili životni vek svojih resursa/baterija.

Osnivač i generalni direktor Nikola Seratlić

Kompanija LIDAC je okupila najkompetentniji tim iz oblasti energetike, baterijskih sistema i besprekidnog napajanja, uz čije znanje i iskustvo dobijate najstručnije izveštaje i analize o stanju zdravlja vaših baterija.

LIDAC FORKLIFTS kao odeljenje unutar LIDAC kompanije, ima za cilj da pruži najpouzdanija i najekonomičnija rešenja za održavanje i servisiranje viljuškarskih baterija, kao i ponudu novih baterija i punjača. Ono što nas izdvaja na tržištu jesu najnaprednije metode održavanja i servisiranja, kao i izbor najkvalitetnijih novih baterija, punjača i kompletne dodatne opreme za viljuškarske baterije. Našim klijentima pružamo maksimalnu pouzdanost rada baterija uz mogućnost smanjenja potrošnje energije, dodatnih troškova, kao i količine generisanog otpada, što sve zajedno kao rezultat doprinosi stabilnijem ekonomskom poslovanju, energetskoj sigurnosti i ekološkom footprint-u. 


Budite sigurni u vaše baterije uz LIDAC programe održavanja

Ono što nas čini posebnima jesu principi našeg poslovanja

Unesite vaše lične podatke za personalizovanu ponudu

Da bismo vam omogućili što bolju i personalizovanu uslugu, unesite svoje lične podatke u donji obrazac. Vaše podatke štitimo u skladu sa našom politikom privatnosti i koristićemo ih isključivo u svrhu pružanja usluga koje tražite od nas.

Personalizovane ponude za vaše potrebe!

Unesite vaše informacije u vezi dimenzija baterije, kapaciteta ibroja ćelija, kako biste dobili tačnu ponudu.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.